in

MISTIČNA RUŠKA UPOZORAVA LAVOVE POSEBNO! Čuvaj se prevare, ne ignoriši znake, kajaćeš se!

Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

Horoskop za 04.03.2021

OVAN

Nije vam lako danas, jer danas je dan za potpisivanje važnog dokumenta, sami znate o čemu je reč. Nije da niste već bili pripremljeni ali danas vam sve visi o koncu, pa i vaša budućnost. Dobro razmislite o svemu.

BIK

Na poslu vas nervira kolega, jer se stalno nešto pravda, moljaka. Ne podnosite sitne duše, iako znate da nema zadnju nameru. Razmišljate kako da mu kažete da vas nervira, a da ga ne uvredite. Možda ste samo vi u poslednje vreme preosetljivi, razmislite dobro.

BLIZANCI

Mislite na dan koji je pred vama, smeše vam se zvezde. Dobar rezultat naposlu vam se smeši, a samim tim i povišica. Ova nedelja vam je naklonjena. Dobar apetit.

RAK

Nešto vam se komplikuje danas, na poslu vam se sprema nešto užasno. Zvezde pokazuju da ćete proplakati reku suza. Nije da vas plašim ali povedite računa, kolege vam ne misle dobro. Naivni ste preuzmite stvar u svoje ruke i recite kako stoje stvari zaista.

LAV

Na poslu vam se sprema ozbiljan pakao. Prevara veka, a vi ni ne slutite. Neko baš jako želi da dođe na vašu poziciju. Vama jako bliska osoba u znaku Raka. Čuvajte se ove nedelje će napraviti vama pakao.

DEVICA 

Nije vam lako, moraćete da birate ili ili. Ostajete tu gde vam nije dobro ili idete. Vi ste krojač svoje sudbine, stoga urazumite se i uzmite stavr u svoje ruke konačno.

VAGA

Nije vam laka odluka da ostavite sve iza sebe posle toliko uloženog truda, ali tako je najbolje. Možda vam se čini nemogućim sve što vas je snašlo, ali postoji razlog za sve.

ŠKORPIJA

Očajni ste jer nemate novca, nije vam uplata legla. Ove nedelje kažu zvezde da vas veliki gubitak očekuje. Stoga, prištedite jer nećete imati odakle da pozajmite, a i to biste potrošili. Niste na dobrom putu, potražite stručnu pomoć

STRELAC

Imate zadatak danas pred sobom, kako da nadmudri šefa, ali znajte da to nije moguće. Svakako jer je on pet koraka ispred vas. Stoga razmislite o kakvoj prepreci je reč i porazgovarajte sa nadređenim da ne nagrabusite.

JARAC

Nije vam ništa jasno kako vam sve polazi za rukom, znate da su vam u ovom trenutku naklonjene, ali i to je kratkog daha. Neće vam ova sreća trajati doveka.

VODOLIJE

Mislima ste jako daleko, nije vam period naklonjen od kako ste promenili posao. Imate još mnogo promena pred sobom ali budite strpljivi, sve će se odvijati bolje nego što ste očekivali.

RIBE

Ko bi rekao za vas da ste danas dobre volje, kada ste nedavno okončali jako tešku vezu. Bilo je teško, ali vi ste bili hrabri i odlučili da krenete napred. Znate da sreća prati hrabre, tako će i vas iako sada vam se čini da nije tako.

(Espreso)