in

MISTIČNA RUŠKA UPOZORAVA OVNOVE! Ovaj se nameračio kolega na vas neće vas ostaviti na miru!

Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

Horoskop za 10.03.2021

OVAN

Danima vas šef gleda popreko a vi se pitate šta nije u redu, kada vam rezultati donose i bolju zaradu nego što ste očekivali. Kompanija raste zahvaljujući vašim projektima. Kolega vama blizak vam priprema klizeći teren, čuvajte se smicalica, opak plan vam je smislio. Nervoza

BIK

Nikada se niste osećali ovako pogubljeno. Javila vam se bivša, a sa sadašnjom vam nikako ne ide. Nalazite se između dve vatre, ne znate na koju stranu da krenete. Izgleda da niste ravnodušni prema staroj ljubavi. Gastritis.

BLIZANCI

Nije vam lako danas, jer danas je dan za potpisivanje važnog dokumenta, sami znate o čemu je reč. Nije da niste već bili pripremljeni ali danas vam sve visi o koncu, pa i vaša budućnost. Dobro razmislite o svemu.

RAK

Muzika za vaše uši, jeste upravo zveckanje novca,koji čujete u džepu. Dobitak novčani sa svih strana. Lepo vam je zbog toga, nastavite da uživate. Lepi dani su pred vama.

LAV

Na poslu vas nervira kolega, jer se stalno nešto pravda, moljaka. Ne podnosite sitne duše, iako znate da nema zadnju nameru. Razmišljate kako da mu kažete da vas nervira, a da ga ne uvredite. Možda ste samo vi u poslednje vreme preosetljivi, razmislite dobro.

DEVICA

Device su stavljene pred svršen čin. Nije vam lako, moraćete da birate ili ili. Ostajete tu gde vam nije dobro ili idete. Vi ste krojač svoje sudbine, stoga urazumite se i uzmite stavr u svoje ruke konačno.

VAGA

Merite, ali danas je dan da presečete. Nije vam laka odluka da ostavite sve iza sebe posle toliko uloženog truda, ali tako je najbolje. Možda vam se čini nemogućim sve što vas je snašlo, ali postoji razlog za sve.

ŠKORPIJA

Očajni ste jer nemate novca, nije vam uplata legla. Ove nedelje kažu zvezde da vas veliki gubitak očekuje. Stoga, prištedite jer nećete imati odakle da pozajmite, a i to biste potrošili. Niste na dobrom putu, potražite stručnu pomoć

STRELAC

Lukavi strelac ima zadatak danas pred sobom, kako da nadmudri šefa, ali znajte da to nije moguće. Svakako jer je on pet koraka ispred vas. Stoga razmislite o kakvoj prepreci je reč i porazgovarajte sa nadređenim da ne nagrabusite.

JARAC

Laka lova, lagan život jeste ono što vama čini smisao. Nije vam ništa jasno kako vam sve polazi za rukom, znate da su vam u ovom trenutku naklonjene, ali i to je kratkog daha. Neće vam ova sreća trajati doveka.

VODOLIJE

Ko bi rekao za vas da ste danas dobre volje, kada ste nedavno okončali jako tešku vezu. Bilo je teško, ali vi ste bili hrabri i odlučili da krenete napred. Znate da sreća prati hrabre, tako će i vas iako sada vam se čini da nije tako.

RIBE

Mislima ste jako daleko, nije vam period naklonjen od kako ste promenili posao. Imate još mnogo promena pred sobom ali budite strpljivi, sve će se odvijati bolje nego što ste očekivali.