in

Na jednoj će vam pozavideti oni s većom ALATKOM!

Treba odmah naglasiti da je ovo stanje vrlo retko, Foto: Profimedia

Ako je vaš partner među muškarcima koji imaju nešto manji penis, sledećih šest položaja u seksu pomoći će mu da bolje napuni vaginu i oboje osećate veći stepen zadovoljstva.

Kada je reč o veličini penisa, predrasuda da što je veće to je još uvek veoma je raširena, ali ovo je potpuno pogrešno. Možda će biti teže postići orgazam ako vaš partner ima mikropenis, kako je definisano penisom koji je kraći od 7 ili 8 inča erekcije. Treba odmah naglasiti da je ovo stanje vrlo retko. U svakom slučaju, ključni faktori dobrog seksa su zapravo komunikacija, poverenje, prilagođavanje okolnostima i korišćenje onoga što vi i vaš partner imate da biste postigli obostrano zadovoljstvo. Ako je vaš partner među muškarcima koji imaju nešto manji penis, sledećih šest položaja u seksu pomoći će mu da bolje napuni vaginu i oboje osećate veći stepen zadovoljstva.

Dve kašike

Položaj kada oboje ležite na boku, dok se vaš partner priljubio za leđa i okrenut prema vama izuzetno je prisan i pruža osećaj duboke povezanosti. Ovaj položaj će držati vaginu blizu stidne kosti vašeg partnera, tako da između tela neće biti praznog prostora, zbog čega bi se manji penis osećao još manjim. Vruć detalj: ima slobodne ruke da pruži ruku i poigra se sa vašim grudima i klitorisom ili da vas uhvati za bokove i odredi ritam prodiranja.

Analni misionar

Mali penis je vrlo ‘prijateljski’ za analni seks jer se oko analnog otvora nalazi mnoštvo izuzetno osetljivih nervnih završetaka koji mogu pružiti divno zadovoljstvo kada se stimulišu, a mali penis može stimulisati to područje bez izazivanja ranica, ogrebotina ili bolova. Oni sa većim „alatom“ sigurno će vam zavideti na ovome. Pokušajte analni seks u misionarskom položaju jer ćete na taj način biti okrenuti jedni prema drugima, što povećava osećaj bliskosti. Lezite na leđa i privucite kolena na grudi: ovo će omogućiti partneru da prodre u vas pod velikim uglom. Stručnjaci preporučuju da se nožnim prstima hvatate za noge, jer će se u ovom položaju postići maksimalna dubina uz istovremeno trenje u predelu klitorisa.

Dogi stil

Klasična pseća poza obično znači da „on radi posao“, ali u ovom slučaju partner, nakon prodiranja u vaginu, treba da ostane smiren, dok vi preuzimate vođstvo i kontrolišete situaciju. Kretanje napred i nazad odrediće brzinu, ugao i dubinu. Ako nemate osećaj ispunjenosti, možete se kretati u bilo kom smeru u kom smeru želite ili u kom ćete misljenju odvesti do vrhunca. Da biste naglasili osećaj bliskosti, okrenite glavu unazad i uspostavite kontakt očima sa svojim partnerom tokom akcije. Ili ga pustite da vas zagrli tako da su vam dojke u njegovim rukama ili mu dozvolite da se igra vašim klitorisom dok se krećete napred-nazad ili kružite.

Obrnuta kaubojka

Okrenete leđa partneru koji leži na krevetu, a zatim se spustite na njegov penis klečeći, s nogama blizu njegovih. Što su vam noge više zategnute, to će se vaš partner osećati „veći“, posebno ako stegnete mišiće dna karlice. Ovaj položaj vam takođe daje veliku kontrolu nad tempom, dubinom i ritmom radnje. Za osećaj veće punoće penisa, partneru možete staviti jastuk ispod leđa, što će mu omogućiti da takođe podiže ili kruži oko karlice.

Oralni seks

Oralni seks je mnogo ugodniji ako partner ima manji penis. Ne morate se toliko fokusirati na gutanje i udisanje, ali usnama i jezikom možete se posvetiti nekim drugim, lepim, inventivnim i uzbudljivim pokretima. Možda ćete u oralnom seksu imati pokrete za koje znate da ih vaš partner voli, ali stručnjaci preporučuju da ne budete predvidljivi. Isprobajte neke nove tehnike, poput “masiranja” penisa usnama na način koji naizmenično oblikuje slova O-E-O-E sa njima. Ili omotajte jezik oko penisa, tapkajte ga vrhom jezika i nežno stimulišite testise rukama za dodatno zadovoljstvo.

Noge preko ramena

Ovo je položaj koji misionarski položaj podiže na novi nivo. I bukvalno. Umesto da samo raširite ispružene noge na krevetu, podignite ih raširene na ramenima vašeg partnera. Stavite jastuk ispod donjeg dela leđa ili zadnjice i nežno pomerite karlicu prema gore kako biste partneru pomogli da prodre što dublje.

Bonus video:

(Espreso/Živim.hr)