in

Naučnici došli do SENZACIONALNOG otkrića

Čak 67% žena krije broj bivših partnera…, Foto: Profimedia

Prema istraživanju jednog britanskog sajta za upoznavanje, u kojem je učestvovalo 1000 žena i isto toliko muškaraca, 52 odsto ispitanika reklo je da bi ta brojka trebalo da bude 13.

Čak njih 73 odsto smatra da nekoga može da odbije činjenica da je druga polovina imala više od 18 emotivnih partnera, dok drugi čak to tumače kao znak mogućeg neverstva, što ne mora biti povezano sa emotivnom prevarom.

Čak 67% žena krije broj bivših partnera…

seks
foto: Profimedia

Ova studija pokazala je i da 67 procenata žena krije broj partnera, dok su muškarci iskreniji (13 odsto). To je zbog toga što su dame opreznije u iznošenju detalja iz intimnog života kako bi u očima suprotnog pola izgledale konzervativnije.

Seks
foto: Profimedia

Naime, 77 procenata muškaraca reklo je da bi imali seks na prvom sastanku ako postoji hemija, u poređenju sa 39 odsto žena. Zanimljivo je da većina ne želi da zna istoriju intimnog života svog partnera, dok 31 odsto pripadnika oba pola ne bi imalo ništa protiv toga.

Više muškaraca (59 odsto) nego žena (46) smatra da veliki broj partnera čini nekoga manje poželjnim, što govori da i dalje postoji socijalna stigma u pogledu percepcije promiskuiteta među polovima.

Bonus video:

(Espreso/Magazin Novosti)