in

Šokantno PRIZNANJE jedne MAJKE podiglo je NEVIĐENU PRAŠINU!

To je moja mala mračna tajna, Foto: Profimedia

Iako to neretko priznaju, svaki roditelj koji ima dvoje ili više dece, ima i ono omiljeno. Jedna žena izazvala je pravu buru na internetu, svojim šokantnim priznanjem.

Istakla je kako ima troje dece, kao i da nema omiljeno, ali da joj se jedno najmanje dopada:

To je moja mala mračna tajna. Ne sviđa mi se moja najstarija ćerka i ne volim da provodim vreme sa njom. Imam troje dece od koje dvoje mlađih obožavam. Prema njima imam osećanje kakvo verovatno svaki roditelj ima prema svojoj deci. Moj sin i mlađa ćerka nisu savršeni, ponekad i sa njima imam problema, imaju ispade i svoje mane, ali ih svejedno obožavam. Volim da provodim vreme sa njima, sviđa mi se kakvi su, sviđaju mi se – rekla je ova mama i dodala da sa najstarijom ćerkom Lili, koja ima devet godina, ne može da bude u istoj prostariji:

Kada je još bila beba, imala sam prema njoj ista osećanja kao prema drugoj deci. Ipak, kada je malo odrasla i kada je u predškolskom dobu počela da pokazuje svoj karakter, moja su se osećanja promenila. Da ne bude zabune, ja nju volim, samo mi se ne sviđa, u tome je razlika.

Ne sviđa mi se kako se ponaša. Stalno je namrgođena, sebična, razmažena i stalno pravi neku dramu. Takva je kod kuće, u školi i tokom ostalih aktivnosti. Nikada ne želi da prihvati svoje mane i sa sluša da je nešto loše napravila – zaključila je ova čudna mama.

Pročitajte još: Obožava horor filmove, a potrošio je više od 120 000 dinara kako bi izgledao kao vampir (FOTO)

Nervira me kako se ponaša, kako govori i ono šta govori. Stalno smo u sukobu. Kad pokušam nešto da joj objasnim, uvek sam ljuta i frustrirana. Čak i za praznike ne mogu biti duže sa njom od sat vremena – rekla je.

Toliko je isfrustrirana da je brigu oko Lili preuzeo brigu o devetogodišnjoj devojčici:

On se trudi da mi pomogne oko mojih emocija i stalno mi govori da je ponašanje problematično, ne osoba. Pre sam se trudila da provedem više vremena s njom, ali sad to više ne mogu. Nadam se da će se ona sa vremenom promeniti i prestati da ponaša ovako kada bude starija. Stvarno se ne želim da se zauvek ovako osećam, želim da uživam u vremenu provedenom s njom isto kao što uživam sa njenim bratom i sestrom – zaključila je.

Bonus video:

(Espreso/Magazin novosti)