in

Stručnjaci tvrde da PARTNERA najbolje PROCENJUJEMO na samom POČETKU odnosa!

Najveća greška je kada čovek zaboravi na sebe, Foto: Profimedia

Stručnjaci za verbalnu i neverbalnu komunikaciju ističu da nekoga možemo najbolje da procenimo pri prvom susretu jer tada nismo emotivno povezani sa njim.

Ukoliko osetimo da nam se nešto ne dopada kod te osobe ili nam nije prijatno u njenom društvu, ne treba to da ignorišemo. Ako s vremenom ostvarimo blizak emotivni odnos, ne smemo dozvoliti da nam zaljubenost pomuti razum i izbriše loše osobine ili postupke koje smo uočili prilikom upoznavanja.

Najveća greška je kada čovek zaboravi na sebe

seks
foto: Profimedia

LJudi često zaborave na sebe, što je takođe velika greška. Kada volite i poštujete sebe, onda u partneru nećete tražiti potvrdu sopstvene vrednosti. Ne zaboravite lična interesovanja, želje i ciljeve, kako biste se više posvetili voljenoj osobi, jer koliko cenite sebe, tako će se prema vama ophoditi i drugi.

Svi su isti! Koliko puta ste ovo čuli, ali i izgovorili? Posle lošeg iskustva u ljubavi, ne bi trebalo zauzimati takav stav jer, zaista, nisu svi isti. U novu emotivnu vezu ne treba ulaziti sa predrasudama i dok ste takvi nećete moći da izgradite odnos poverenja sa partnerom.

Bonus video:

(Espreso/Magazin Novosti)