in

U krevet već na PRVOM SASTANKU? Dilema je KONAČNO REŠENA

Mislim da u devet od deset slučajeva nikada više ne bih ni pozvao devojku, Foto: Profimedia

Da li danas devojke prelako stupaju u odnose? Da li je više onih koje lako odlaze u krevet ili onih koje to ne rade? I da li muškarci isto gledaju na devojku koja je voljna da sa njima ima intimne odnose na prvom sastanku? Šta misle muškarci, zaista.

U prvih nekoliko sastanaka, dok bolje ne upoznam devojku i uverim se da bih sa njom mogao da ostvarim vezu, ne iniciram odnos, ali ne mora da znači da će me, ako devojka insistira, to potpuno odbiti od nje – kaže Nikola (35), trenutno nezaposlen.

Sa druge strane mašinski inženjer Stefan (29) kaže da bi nešto ogromno moralo da se dogodi i natera ga da devojku pozove na drugi sastanak ako su već prve večeri imali odnose.

Mislim da u devet od deset slučajeva nikada više ne bih ni pozvao devojku, čak i ako je ona bila inicijator odnosa“, ističe Stefan.

Stručnjak za IT tehnologije Marko (40) kaže da se njegov stav o ovom pitanju menjao tokom godina i da je pre dve decenije imao potpuno drugačije mišljenje od onog koje ima danas.

Mislim da sve zavisi od situacije. Ako želim nešto ozbiljno sa devojkom, neću želeti da stupimo u odnose iste večeri kad imamo prvi sastanak, čak iako je ona inicijator“, kaže Marko.

Dodaje da mu to dosta govori o samoj devojci i da je spremnost žene da stupi u intimne odnose prve večeri stvar koja može samo da ga odbije od nje.

Bonus video:

(Espreso/Super žena)