in

Usvojite ova ŽENSKA PRAVILA da biste i nakon 35. godine maksimalno UŽIVALE u INTIMNIM ODNOSIMA!

Igra zavođenja, predigra, vruće pauze, maženje nakon njega…, Foto: Profimedia

Kako tvrde naučnici, razlog tome je bolje poznavanje svog tela, svojih želja i potreba. Upravo zbog toga donosimo mala ženska pravila koja bi trebalo da usvojite pre 35. rođendana.

1. Radite ono što volite

Seks je veoma intimna i strastvena radnja u kojoj učestvuje dvoje ljudi. Užitak koji vođenje ljubavi može da donese neverovatno je iskustvo, ali jedino ako radite ono što vam odgovara. Ne sramite se da kažete “ne”, ali se isto tako ne ustručavajte i da isprobate neke nove stvari.

2. Eksperimentisanje nije tabu

Poverenje između partnera koji su u ozbiljnijoj vezi itekako može da utiče na kvalitet seksualnog odnosa. Kada se dvoje ljudi dovoljno poznaje, mali eksperimenti u seksu su i više nego dobrodošli. Isprobajte, kombinujte i uživajte.

3. Nikada, ali nikada bez zaštite

Osim zbog neželjene trudnoće, zaštitite se i od polnih bolesti kojih u poslednje vreme ima više nego što mislite. To se posebno odnosi na nove veze i intimne partnere. Ne vredi reskirati.

4. Volite svoje čvrsto telo

Telo je u dvadesetim godinama života prelepo i zato se ne treba da ga se stidite. Ženska silueta moćno je oružje kojem ne može odoleti ni jedan muškarac. Poigrajte se sa svojim seksipilom i uživajte u onome što imate jer će vam posle biti žao.

5. Ne žurite

Seksualni odnos može da bude veoma zanimljiv i može da traje čitavu noć. Ili dan. Nije sve u seksualnom činu, već u mnoštvu sitnica pre i posle njega. Igra zavođenja, predigra, vruće pauze, maženje nakon njega… Mogućnosti su razne, zanimljive i super zabavne. Uživajte u odnosu i istražujte svoje želje i potrebe.

Bonus video:

(Espreso/Magazin Novosti)