in

Znakovi da je kucnuo čas KONAČNO RASKINETE nesrećnu vezu!

Bolje na vreme reaguj!, Foto: Profimedia

Drage dame, ukoliko vam nije jasno kada je kraj veze, ne možete to da osvestite ili se jednostavno ne usuđujete, evo kako ćete, samo prema svom ponašanju i osećanjima znati da je vreme da raskinete sa muškarcem i da nastavite dalje.

Seks je postao obaveza

Seks je jedan od načina da izrazimo svoje emocije putem fizičkog kontakta. Ne morate nužno da vodite ljubav svaki dan, ali bi trebalo da bude redovano. Ukoliko vidite da su se seksualni odnosi proredili i da ona nerado pristaje na seksualne odnose, moguće je da je počela da gubi interesovanje.

Često započinjete svađu

Da li se uvek osećate kao da ste uradili nešto loše? Možda nije do vas, već vaša partnerka bira uvek svađu i traži razlog da započne raspravu sa vama. Fokusirajte se na ono što želi da vam kaže i saslušajte je.

Ne želiš da ga zavodiš

Bez obzira što ste dugo zajedno, nikada ne treba da prestanete da izlazite i da se muvate. Ukoliko vas partnerka ne grli, ne ljubi i daje vam komplimente, to je jedan od prvih znakova da “hladi”. Poljubite je, pokažite joj šta želite.

Često pričate da o drugom muškarcu

Prirodno je da se družite sa drugim ljudima, ali ukoliko vaša partnerka partnerka priča o drugim ljudima ili određenom muškarcu previše, to je znak da gubi interesovanje za vas. Ukoliko vam to smeta, recite joj. Porazgovarajte lepo i iskreno.

Ne uključuje vas u život i planove

Ukoliko se iznenadite kada čujete njene planove, ovo može da bude prvi znak. Normalno je da ne radite sve stvari zajedno, ali ukoliko vas ne uključuje u sveopšte životne planove i svakodnevne aktivnosti, vreme je da ozbiljno popričate s njom.

Možete da osetite da se distanca povećava

Svi smo iskusili ovu situaciju. Bukvalno smo mogli da osetimo koliko smo ili nismo bliski partneru. Ukoliko osećate distancu i onda da se ona povećava, nemojte da zažmurite na jedno oko i potisnete problem, već porazgovarajte sa partnerkom. Istina je da neke veze jednostavno ne mogu da prežive ove krize, ali je bitno da u svakom slučaju, ako primetite neke od ovih signala, porazgovarate sa partnerkom. Potom budite iskreni o svojim mogućnostima i ukoliko vidite da vašoj vezi nema pomoći, na vreme prekinite agoniju.

(Espreso / Srbija Danas)