in

MA KAKAV KUMAN, BARSA DOVODI KLOPA Potez da bi OSTAO Mesi u Barseloni, a otišao predsednik

Udarne vesti dolaze iz Španije, iako je Ronald Kuman nedavno preuzeo Barselonu – Katalonci razmišljaju o budućnosti i žele da dovedu Jirgena Klopa! To nije ideja sadašnje uprave, već čoveka koji bi na dolazećim izborima mogao da zameni Bartomeua.

Holanđanin je ekspresno doveden nakon što je Barsa bila deklasirana sa 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna, odnosno kako bi što pre stigla zamena za Kikea Setjena.

Foto: Shaun Botterill/NMC/Pool / EPA;
Jirgen Klop

Renovira se tim, najbitnije je pitanje da li će nekim čudom nezadovoljni Lionel Mesi ostati u klubu, a pored toga predsednik Bartomeu mora da brine i o narednim izborima. Upravo je sadašnji predsednik pomenut kao neko sa kim Mesi ne želi više da sarađuje, a do martovskih izbora bi svašta moglo da se desi.

Jake kandidate će imati Bartomeu, nekadašnješ predsednika Laporte, a kandidat je i Đordi Fare. Kako bi prigrabio simpatije, Fare je izjavio kako bi jedan od njegovih prvih koraka bilo dovođenje Jirgena Klopa.

– Očigledno, imamo planove i mapu, već smo imali par razgovora sa Jirgenom Klopo, zato što nam se čini da Barseloni treba takav trener, izjavio je Fare za španske medije.

Ukoliko bi bilo nove struje u Barseloni, možda bi i Lionel Mesi imao veći motiv da ostane.

Video: On je slep i voli Barselonu, a izum njegovog prijatelja mu omogućava da “vidi” utakmicu