in

MAJA BEROVIĆ ODGOVARA NA VAŠE KOMENTARE Ovde postavite pitanje

Ispod ovog teksta postavite pitanje Maji Berović, jednoj od naših najuspešnijih pevačica koja će od 13 časova do 14.30 odgovarati na vaša pitanja u komentarima.

Maja će odgovarati na pitanja iz karijere i života, o ciljevima, pesmama, uspehu, budućnosti, izgledu…

Njeni odgovori će biti potpisani sa “Maja Berović”, a naši administratori će voditi računa i nijedan komentar koji njoj ne pripada neće biti odobren pod tim ili sličnim imenom.

Pitanja koja sadrže uvredljivi govor i izraze, govor mržnje, vređanje po bilo kojoj osnovi, provokaciju, eksplicitne komentare i sve ono što nije u skladu s vrednostima “Blica” neće biti objavljeni i uvaženi.

Podsetimo, Maja Berović je nedavno objavila osmi album “Intime” koji je veoma brzo dospeo u sam vrh trendinga.

Pevačica je ujedno prva na prostoru Balkana koja je uspela da čak nekoliko pesama uvrsti u trening za kratko vreme.

Nedavno je u Turskoj povredila nogu, a više o tome na linku.

Dok pevači kukaju kako nemaju šta da jedu i nabrajaju sume koje su izgubili zbog nemogućnosti gostovanja, pevačica je izbacila album, spotove i pršti kao nikada do sada.

“Ovaj album je planiran još za prošlu godinu, kako sam imala mnogo koncerata nisam uspela da ga realizujemo onako kako sam ja zamislila, ovog puta sam u tome uspela, i jednostavno sam odlučila da uprkos stanju u kom se nalazimo, zbog svojih fanova prvenstveno izdam ipak ovaj album,” kaže Maja povodom novog albuma.

VIDEO: Maja Berović peva na slavlju