in

“MOGLA BI BITI BILO GDE, U NOVOM SADU, BEOGRADU, NEKOM TREĆEM GRADU…” Sestra kaže da je razgovarala s Milicom pre nego što je nestala i da je sve DELOVALO NORMALNO

Sestra Milice Vujičić (36), devojke koja je nestala 15. avgusta u Novom Sadu i za kojom se i dalje traga, kaže za „Blic“ da su par dana pre nego što je nestala razgovarale preko telefona i da je sve delovalo normalno.

Porodica je neutešna. Novih vesti nema, a ne mogu ni da pretpostave gde bi Milica mogla da ode.

– Nemamo još nikakva saznanja, u kontaktu smo sa policijom ali dobrih vesti nema. Niko nam ništa ne javlja, niti imamo najmanji trag. Mogla bi biti bilo gde, u Novom Sadu, Beogradu, nekom trećem gradu… Ne znamo ni gde bi mogla da ode – rekla je sestra.

Dani pred nestanak Milice odvijali su se kao i obično, kako kaže, ništa nije slutilo da bi se ovo moglo dogoditi.

– Čuli smo se telefonom par dana pre nego što je nestala i sve je delovalo normalno. Pričale smo uobičajene stvari, nije najavljivala nikakav odlazak ili da ju nešto muči. Poslednji trag gubi joj se 15. avgusta – rekla je sestra nestale devojke.

Milica je visoka 167 cm, teška oko 55 kilograma ima smeđe oči i kosu. Policija još uvek traga za njom. Prema rečima njene sestre, Milica je najverovatnije nosila crne helanke i crne patike sa belim đonom, ali nije sigurna u kom je delu grada bila kada je nestala. Kako kaže, mogla bi da bude bilo gde.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o nestaloj Milici, pozovite policiju ili javite na broj sestre koja je prijavila nestanak – 064/ 21 65 451.