in

Muž Maje Žeželj o bolnim trenucima kroz koje su prolazili dok je BILA U KOMI

Nakon što je Maja Žeželj ispričala detalje životne drame kroz koju je prošla nakon što je upala u septičku komu, njen suprug Ivan Stanković podelio je svoje iskustvo celog događaja u emisiji “Preživeli” na televiziji K1.

Foto: screenshot tv K1 / screenshot

Maja Žeželj

On je istakao da je tokom tih 40 dana, dok je Maja bila u komi, svaki dan plakao u kolima ispred bolnice.

– Nakon što je pala u komu lekari su mi rekli da ako pregura noć, ima dva ili tri odsto šanse da preživi – sa knedlom u grlu prepričao je Majin suprug te dodao:

– Najteže mi je bilo zbog dece, jer su bili jako mali. Objasnio sam im je da je mama u bolnici i sve vreme sam se pripremao za taj najgori scenario. Kad god bih dolazio u bolnicu prvo bih otišao do lekara koji obično nisu imali pozitivne procene, a onda bih otišao u svoja kola da se isplačem. Tek nakon toga bih ušao kod nje u sobu da je obiđem.

Maja Žeželj

Maja Žeželj

– Sećam se da sam stalno pitao doktore, da li ima neka nada najmanja, neka zelena grančica, na šta su oni uglavnom ćutali. Ali nikad neću zaboraviti trenutak kad sam došao jednog jutra i kad mi je doktorka rekla: “Ivane, imamo jednu zelenu grančicu”. I tada sam otišao u kola da se isplačem, ali taj put od sreće – završio je Majin suprug.

VIDEO: Srpske voditeljke na početku karijere