in

Na jezeru Očaga gde su se danas UDAVILA ROĐENA BRAĆA, 2013. se dogodila TRAGEDIJA za vreme koncerta poznatog pevača

Na jezeru Očaga gde su se danas utopila rođena braća, dečaci stari samo šest i sedam godina, dogodila se još jedna tragedija 2013. godine.

Za vreme koncerta Miroslava Ilića koji se održavao u ovom delu Lazarevca, 34-godišnji muškarac je obučen skočio u jezero kako bi došao do svog omiljenog pevača, ali ga je voda brzo progutala.

Kako su preneli tada mediji, devojke koje su bile u blizini objasnile su da se sve desilo munjevito i da niko nije mogao da nasluti tragediju.

– Stajale smo na obali pored njega kad se zaleteo u vodu. Nekoliko njegovih drugara na trenutak je pokušalo da ga spreči ali uzalud. Istrgao im se i uleteo u Očagu. Nismo mogli da procenimo da li je bio pripit ali činjenica je da je bio spreman da prepliva jezero samo da upozna Miroslava Ilića. Međutim, muškarac je samo nekoliko puta zamahnuo u vodi i nestao. Onda je nastala panika – ispričale su devojke.

Policija i hitna pomoć su brzo došle na mesto događaja i započele sa potragom za telom, a nakon kraćeg vremena je pronađeno je beživotno telo nesrećnog mladića.