in

NASTAVLjA SE RAT VODITELjA I ZAMENIKA GRADONAČELNIKA: Vesić tvrdi da je Ivanović mesečno zarađivao 68.000 evra

– Toliko košta da obavlja prljavi posao u medijima za svoje gazde. Toliko košta da dovodi Mesića i Merlina u emisiju i da ih predstavlja kao simpatične ljude, koji su, eto, samo malo mrzeli Srbe.

A kako Ivanović odrađuje svoj prljavi posao pokazuje član ugovora koji određuje da Ivanović ne može da dovede gosta u emisiju bez saglasnosti uredništva!? Toliko o “nezavisnosti” ovog medijskog plaćenika. Kako nekad kod Grka, tako danas kod Đilasa i Šolaka drugi mu biraju goste, drugi pišu tekst. Ovaj dripac je tu samo da otvara usta – napisao je Vesić na Fejsbuku.

“Rat” voditelja i zamenika gradonačelnika započeo je kada je Ivanović objavio da je Vesić na letovanje potrošio 80.000 evra. Vesić je uzvratio da su to laži i najavio tužbu protiv Ivanovića.

– Prethodnih dana utvrdili smo mnogo činjenica iz života Ivana Ivanovića, polupismenog uličara koji se dočepao televizije. Utvrđeno je da je ukrao emisiju koju vodi od svojih kumova. Utvrđeno je promoter hrvatskih interesa u Srbiji. Utvrđeno je da za novac profesionalno pere biografije onima koji su činili zlo Srbima kao što su Stipe Mesić i Dino Merlin. Utvrđeno je da ima stan u hrvatskom Rovinju za koji se osnovano sumnja da je plaćen 250.000 evra, a utvrdićemo kolika je zaista cena. Utvrđeno je da mu je lokal Central park u centru Beograda zapaljen pod čudnim okolnostima, da je tom prilikom ugrozio živote ljudi koji su živeli u susednoj zgradi i da im ništa nije platio. Zna se da na svojoj kućnoj adresi ima prijavljenih bar desetak firmi od kojih je većina ugašena. Zna se da je na svojoj firmi prijavio ove godine skoro duplo manji porez, a ima veće prihode što znači da ne želi da plaća porez Srbiji. Zna se da ne plaća kazne za parkiranje i da se kao svaki neiživljeni uličar bahati – naveo je Vesić na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije