in

“NEKI SU ME OSUDILI, A NISU NI POGLEDALI MATERIJAL” Milica Pavlović POPUT FILMSKIH DIVA na snimanju “Pevačice”, pa se osvrnula na zajedljive komentare (VIDEO)

Snimanje serije “Pevačica” gde je inspiraciju za pisanje novog televizijskog dela Predrag Gaga Antonijević našao u tragičnom ubistvu pevačice Jelene Marjanović koje ni posle tri godine javnost ne prestaje da intrigira, je počelo, a glavnu ulogu ima mlada zvezda Milica Pavlović.

Ekipa “Blica” je bila na snimanju serije, gde smo zatekli Milicu koja se, poput filmskih diva u crnom bademantilu, profesionalno i temeljno spremala da pred kamerama iznese glavnu ulogu.

Foto: Dorian White / RAS Srbija
Milica Pavlović

– Sve mi je interesantno, sve me zanima. Jako mi pomažu svi ljudi na setu, počev od Nataše Drakulić, Sare asistetnta… Polako ulazim u ulogu i raduje me sve ovo – započela je Milica koja nije krila izbuđenje zbog novog projekta.

– Ja sam u ovome nova i kada imate glavnu ulogu imate veliku odgovornost što zbog moje publike, što zbog širokog auditorijuma, a i treba opravdati poverenje onoga ko vas je pozvao.

Milica Pavlović Foto: Dorian White / RAS Srbija
Milica Pavlović

Milica je pred našom kamerom prokomentarisala i kako je na nju uticalo to što su pojedinci osudili njenu glavnu ulogu u ovom ostvarenju. Šta je tačno rekla na tu temu pogledajte u video snimku u okviru teksta.