in

Nepoznate osobe skinule tablu Demokratske stranke u Nušićevoj, promenjena brava na vratima prostorija stranke (VIDEO)

Nepoznate osobe danas su ispred centrale Demokratske stranke u Nušićevoj ulici skinule su tablu za nazivom stranke, a promenjena je i brava na prostorijama ove partije.

Video snimak na kojem se vidi kako nepoznata osoba skida tablu objavio je na Tviteru bivši poslanik DS Balša Božović.

On je napisao da “Zoran Lutovac i Dragana Rakić uklanjaju poslednje tragove sa centrale DS” i upitao ““u čije ime ovo rade i za čiji račun”.

Najavljena koferencija za novinare frakcije koja organizuje stranačke izbore pomerena je iz Nušićeve ulice u prostorije Opštinskog odbora DS na Zvezdari.

Na konferenciji na kojoj treba da budu predstavljeni rezultati Izborne skupštine govoriće kandidat za predsednika Branislav Lečić, predsednica Organizacionog odbora Vida Ognjenović i članovi Izborne komisije.

Ranije danas, Božović je objavio da se dogodio fizički upad u centralu DS u Nušićevoj ulici, da su polomljene kutije i pocepani listići, kao i da su fizički napadnute članice Izborne komisije na Starom gradu.

Podsećamo, frakcija DS okupljena oko Branislava Lečića organizovala je izbore unutar stranke, koje trenutni predsedni stranke Zoran Lutovac ne priznaje. Tokom dana dogodili su se i incidenti kada je na glasčka mesta upalo oko 60 ljudi predvođenih aktuelnom potpredsednicom DS Draganom Rakić, koji su lomili glasačke kutije, cepali listiće, a Lečiću nije bilo dozvoljeno da uđe.