in

Nesreća na gradilištu, POGINUO TURSKI RADNIK u Novom Sadu

Na gradilištu u Novom Sadu, u Ulici Pavla Ivića broj 5, danas oko 13.20 časova poginuo je radnik (29), državljanin Turske.

On je pao sa zgrade, a po svemu sudeći se radi o nesrećnom slučaju. Na terenu je trenutno policija, predstavnici tužilastva i inspekcije rada koji obavljaju uviđaj nakon čega će se znati više detalja. Iz Hitne pomoći kažu da je njihova ekipa mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog radnika.

– Desio se pad sa zgrade, ne znamo šta je bio uzrok. Lekarska ekipa Hitne pomoći odmah je stigla na lice mesta, ali mladić je nažalost već bio mrtav, mogli smo samo da konstatujemo smrt – rekli su iz Hitne pomoći.

Radnik je inače bio angažovan na izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti u Novom naselju. Podsetimo upravo na ovom gradilištu su pre dvadeset dana otkriveni „radnici na crno“. Inspektori rada su tokom 55 kontrola tada našli “radnike na crno” na gradilištima stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Sremskoj Mitrovici, Beogradu i Vranju.