in

“NISAM MOGLA DA SE RADUJEM ROĐENJU SINA” Našu pevačicu prozivaju da joj je “muž kao deda”, a malo ko zna kakva TRAGEDIJA joj je obeležila život

Pevačica Biljana Sečivanović udala se juče za svog izabranika Aleksandra Nedića, a mnogi su joj na društvenim mrežama upućivali negativne komentare, govoreći da joj suprug izgleda “kao da može da joj bude deda”.

Biljana se, međutim, na ovo ne obazire previše već, po svemu sudeći, uživa u svojoj sreći.

Iako danas ima širok osmeh na licu, nije uvek bilo tako – u prošlosti je doživela veliku porodičnu tragediju i to baš na dan kada je rodila svog sina.

Naime, nekoliko sati pre rođenja sina Mateje, kog je rodila u Austriji, Biljana je saznala da je njen sestrić preminuo, te da će sahrana biti baš na dan kada se ona porađa.

Foto: Predrag Dedijer / RAS Srbija

Biljana Sečivanović

Svaka godina i proslava, kako i sama kaže, podseti je na to.

– Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tj. sina moje rođene sestre Nikolu – kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno gostujući u jednoj emisiji i dodala:

– Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak.

Biljana Sečivanović

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Biljana Sečivanović

Biljana se, podsetimo, proslavila u takmičenju “Zvezde Granda”, sina je dobila sa prethodnim partnerom, a sa sadašnjim suprugom Aleksandrom je u ljubavi tri godine.

– Konačno da mogu da kažem da nisam sama i da imam podršku, da imam oslonac, da imam ljubav, da imam pažnju, da imam sve ono što jedna žena poželi – izjavila je ona o Aleksandru jednom prilikom.

VIDEO: Ovako izgleda dom Biljane Sečivanović