in

NOĆ STRAVE U VRANJU! Treneru Draganu Antiću ZAPALJEN AUTOMOBIL, on uveren da iza svega stoji neko iz susednog grada!

Na parkingu kod hotela “Vranje” zapaljen je automobil trenera tamošnjeg Dinama, Dragana Antića Recka.

Kako prenosi RTV-Vranje.rs, policija je istakla “da u ovoj fazi istrage ne može sa sigurnošću da se kaže da li je auto zapaljen”.

Međutim, taj medij nezvanično saznaje od očevidaca da je mladić obučen u crno utrčao na prostor parkinga i bacio zapaljivu tečnost na Antićev automobil.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, policijske ekipe su obavile uviđaj, a rad na rasvetljavanju ovog slučaja je u toku.

Pomenuti medij u lokalnom tužilaštvu saznaje da su “NN počinioci vozilo verovatno polili zapaljivom tečnošću i zapalili, a tom prilikom izgoreo je prednji deo vozila. Za NN počiniocima se intenzivno traga”.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Dragan Antić Recko

Sa druge strane, B92 prenosi reči samog trenera Dinama, koji je uveren “da se radi o istim osobama koje su prošle nedelje lepile plakate na stadionu, na kojima su bile preteće poruke”.

“Postoje video zapisi sa kamera, na kojima se vidi ko je lepio plakate, s tim što te osobe još uvek nisu procesuirane. Nemam dilemu ko stoji iza ovoga. To sam rekao i prošle nedelje za plakate. Ja u Vranju nemam neprijatelje, ne dugujem nikome ništa. Vetar duva iz Surdulice”, ističe Dragan Antić “Recko”, a javlja B92.

Video: Navijači “Tirane” budili fudbalere Zvezde vatrometom ispred hotela