in

“NOVOSTI” SAZNAJU: Evo šta se dešava sa osumnjičenim za ubistvo Strahinje Stojanovića

Dobro upućeni izvori otkrivaju da je osumnjičeni vikend proveo u Gradišci, gde i ima prijavu boravka, kao i da je u nedelju prešao granicu sa Hrvatskom i otisnuo se prema Evropskoj uniji.

– On je preko granice prešao na zvaničnom prelazu, kao i svaki drugi građanin. Od tada mu se gubi trag i trenutno nema informacija o tome gde se nalazi – kaže izvor blizak istrazi.

Naš sagovornik dodaje da ga lokalna policija nije zatekla na mestu prebivališta, kao i da je dodatnim proverama utvrđeno da je napustio BiH, kao da je predosetio šta se sprema.

Dok MUP Srbije, uz pomoć policijskih agencija iz regiona, traga za Milivojem L. na instragram-profilu njegovog noćnog kluba iz Gradiške, u “storiju” je objavljena fotografija muškarca s leđa, uz poruku: “Pozdrav iz Praga.” Nije poznato kada je fotografija nastala, ni da li se na njoj stvarno nalazi osumnjičeni.

Milivoj L. poreklom je iz Hrvatske, tačnije Slavonije, iz koje je devedesetih godina prošlog veka došao u BiH. Ima bogato ratno iskustvo, navodno je bio pripadnik specijalnih jedinica i veruje se da je u to vreme ostvario značajne kontakte i prijateljstva sa borcima iz Srbije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije