in

“NOVOSTI” SAZNAJU: Preminula devojčica (15) iz sela Obrež – podlegla povredama 5 dana nakon tragedije

Ceo slučaj istražuje nadležno tužilaštvo u Kruševcu. Mala meštanka udarena je kolima 20.septembra u svom rodnom selu, posle čega je zbrinuta u Opštoj bolnici Kruševac.

Prema saznanjima “Novosti”, teško povređenu petnaestogodišnjakinju, kruševački lekari uspeli su da stabilizuju i ona je kao hitan slučaj, urgentno transportovana za KC Niš.

Foto: Privatna arhiva

Porodica nije gubila nadu uprkos teškim unutrašnjim povredama i činjenici da je pacijentinja bila na aparatima. Najgore vesti, međutim, stigle su kasno u petak uveče, a telo devojčice – juče.  

– Devojčica se vraćala sa komšinicom i svojim rođenim bratom A.B. sa rođendana, kontakt s vozilom imala dok su bili na trotoaru, dok je vozilo naišlo sa nekog sporednog puta-navodi nazvanično izvor “Novosti”.

– Za volanom je bio U.A. meštanin, koji je, da tragedija bude veća, rođak devojčice, blizak sada ožalošćenoj porodici. 

Devojčica je bila ponos Obreža. Pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu i bila je dobar đak. Pametna, lepa, vredna, dobra drugarica, sestra, ćerka. Tako je za “Novosti” opisuju prijatelji i rodbina. Igrala je folklor u KUD “Kolo” iz Obreža, imala je izuzetnog dara za igru i pesmu.

Među bliskim rođacima koji ne mogu da veruju šta se dogodilo je i Anin stric, Boban B. sa svojom porodicom. 

– Pre samo pet godina,ostala je bez oca, Miroslav je preminuo u 38. godini, pa je majka, Jelica ostala sa dve ćerke i sinom – kažu nam rođaci porodice.

Foto: Privatna arhiva

Čitulje za oca i ćerku

– Tu su i baka i deka, ne zna se kome je teže. Aninom bratu svakako, jer su bili blizanci. 

Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti” kod vozača nije utvrđeno prisustvo alkohola, a izveštaj je sa svim prilozima sa uviđaja prosleđen nadležnom tužilaštvu u Kruševcu.

Devojčica će biti sahranjena u ponedeljak u 14 sati na Novom groblju u Obrežu.

Foto: Privatna arhiva

Zavijeni u crno

                   

POTRESNE PORUKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

“ANĐEO je otišao”, ”neka te anđeli čuvaju”, ”reči utehe ne postoje”, ”samo dobri odlaze”, ”uvek će ostati u nađim srcima”, samo su neke od brojnim poruka koje od jutros na društvenim mrežama ostavljaju prijatelji, poznanici, rodbina. Smrt male Ane pogodio je posebno njene školske drugove. Očekuje se da na stotine ljudi prisustvuje sutra njenom ispraćaju na groblju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije