in

Srpska kajakašica demantuje: Stigli smo iz Turske bezbedno i brzo

Poslednja grupa srpskih kajakaša vratila se u sredu iz Turske gde su bili na pripremama. Oni su neko vreme bili na priptremama u Antaliji, a morali su da se vrate zbog pandemije koronavirusa.


U subotu od 11 igraju Sluck – Dinamo Brest, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.45. 


Mediji su objavili fotografiju na kojoj se vidi kako reprezentativka Milica Starović spava na podu aerodroma, pa su od toga napravili dramu. Ona sve to demantuje.

Ispalo je da smo preživeli golgotu, a to nije istina, što najbolje znaju moji roditelji. Mi na pripremama u Antaliji nismo imali nikakvih problema, a kako su tamo počeli da zatvaraju hotele, odlučili smo da se vratimo u Beograd. Jer, bolje je biti u izolaciji kod kuće nego u Turskoj – rekla je Starović za Novosti.

Srpska kajakašica opisuje šta se dogodilo.

Mi smo iz Antalije krenuli kombijem i u Istanbul stigli oko četiri, pet ujutro. Kako nismo imali avionsku kartu, mogli smo samo da uđemo u hol aerodroma i onda smo se snalazili. Legli smo na pod, neko od drugova me je više zbog šale uslikao i tako je nastala cela priča – rekla je Milica i dodala da su u Antaliji imali odlične uslove:

Mi smo tamo bili u nekoj vrsti karantina. Hotel je ogroman, a mi smo imali poseban ulaz. Poslušali smo savet da ne izlazimo u grad, da izbegavamo gužve. Do poslednjeg dana smo trenirali. Ipak,, kao što sam rekla, počeli su da zatvaraju hotele, tako da nije bilo svrhe da ostanemo.

Celu priču je potvrdila i na svom instagram storiju.

Bezbedno i brzo smo se vratili sa priprema u Antaliji zahvaljujući Vladi Srbije, Ambasadi Srbije u Ankari, Konzulatu Srbije u Istanbulu, MOS i OKS. Hvala na brizi, samo smo se odmarali do leta, bilo je rano ujutro – napisala je Milica.

Foto: Instagram.com/starovicmilica

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments