in

Potpuni redizajn i novi oblik za Samsung slušalice

Videli smo već mnoštvo slika Samsungovih novih slušalica koje bi trebalo da budu predstavljene 5. avgusta, a sada su procurel i definitivni detalji novih Galaxy Buds i to zahvaljujući apdejtu koji je stigao na zvaničnu aplikaciju. Uz to, tu su i nove forke slušalica koje su potpuno drugačijeg oblika od svih prethodnih koje je ova kompanija izbacila.

Naime, nove Galaxy Buds će biti u obliku pasulja, trebalo bi da nose ime Galaxy Buds Live i dolaziće sa novim sistemom neutralisanja buke. Informacije dostupne preko aplikacije donose kratak vodič o tome kako nositi unikatne sluđalice i pokazuje da će imati kontrole na dodir (postavljene su tako da podrazumevaju automatsko noisse cancelation) ali koje se takođe mogu onemogućiti ako vam se ne sviđa da slušalica upravljate dodirom. Aplikacija prikazuje postavku Find My Earbuds i opcije ekvilajzera – standardne funkcije za ove slušalice.

Galaxy Buds Live

Imali smo priliku da vidimo i video o Galaxy Buds Live koji prikazuje slušice u akciji, zajedno sa mnoštvom slika slušalica i njihovog kućišta za punjenje.

Ujedno, pojavile su se i još neke informacije o njima poput one da če u Americi koštati 169 dolara, da daju 4,5 sata trajanja baterije, da su opremljene sa po 3 mikrofona…

Očekuje se da će Samsung najaviti GalaxyiBuds Live na svom predstojećem Unpacked događaju 5. avgusta kada će kompanija takođe najaviti Galaxy Note 20 liniju a neki nagađaju i novi Fold model.