in

POVREĐEN VOZAČ “GOLFA” Izgubio kontrolu nad vozilom, pa sleteo s puta

Vozač automobila “golf” čiji su inicijali D.L. iz Zvornika povređen je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik-Milići u mestu Đevanje, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u 20.20 časova kada je D.L. upravljajući automobilom sleteo s kolovoza, prenosi Srpskainfo.

Povređeni vozač “golfa” prevezen je u opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja lekarske pomoći. Policija je izvršila uviđaj.

U Vlasenici je kontrolom teretnih kamiona “fijat” kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Ž.J. i “folksvagena” koji je vozio P.Đ, oba iz Bratunca, utvrđeno da se u vozilima nalazi veća količina sitne stoke koja je prevožena bez prateće dokumentacije.

Policija je predala sitnu stoku u nadležnost veterinarskom inspektoru radi preduzimanja daljih radnji iz svoje nadležnosti i nastavila rad na dokumentovanju ovog događaja.

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica sinoć su oko 21.30 časova uhapsili muškarca čiji su inicijali S.S. iz Sarajeva koji je upravljao automobilom sa 2,27 promila alkohola u organizmu.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća u opštini Ribnik