in

PREDSEDNIK PS-A VULIN: Sreća pa Andrej nije Đilas, on neće plakati pred kamerama

Lažovi nisu naveli ni jedan jedini dokaz svojih paorskih priča, a čak su dodali, jadajući se tajkunskom NIN-u, da za njihove tvrdnje „nema dokaza“ i za to su optužili institucije ne ostavljajući ni najmanju mogućnost da dokaza nema zato što nema šta da se dokaže, a ne zato što neko nešto krije”.

Ovo je izjavio predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

“Osnovna pretpostvaka u našem pravnom sistemu je pretpostavka nevinosti, niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno a dokaze krivice mora da pribavi onaj ko optužuje. To pravilo važi za sve osim za članove porodice Aleksandra Vučića ili za njegove prijatelje. Za takve ljude dokazi nisu potrebni a nevinosti nema, krivi su zato što postoje i sa njima će se tajkunski medji i članovi raznih saveta obračunavati dokle god budu bili deo života predsednika Vučića i dok god predsednik ne ostane sasvim sam.

Andrej Vučić je Aleksandrov brat, i to je njegova optužnica i njegova presuda i neće proći ni jedan dan a da ne pročita neku laž o sebi i svojoj porodici. Sreća pa Andrej nije Đilas, on neće plakati pred kamerama”, rekao je predsednik PS, Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije