in

Proročanstva Antona Johansona o budućnosti čovečanstva – Sve je pogodio ali ako se ovo obistini nastaće haos

Postoje različiti stavovi kada se govori o postojanju vidovnjaka i proroka. Neko je sumnjičav i smatra ih spretnim manipulatorima, dok drugi veruju u njihovo postojanje, kao i u samu sposobnost vidovitosti. 

Bilo kako bilo, čovečanstvo se kroz istoriju seća mnogih različitih istaknutih proroka koji su posedovali mistične sposobnosti. Neki ezoteričari veruju da svaka osoba ima taj dar, samo ga neko razvije, a neko ne.


Sada ćemo govoriti o vidovnjaku iz Norveške po imenu Anton Johanson. Ono što je specifično jeste da se većina njegovih predviđanja i proročanstava nužno obistinjuje, zbog čega je i postao izuzetno slavan.

 

Norveški prorok je tokom svog života čovečanstvo upozorio na mnogo važne događaje. On je uspeo da predvidi mnoge svetske prirodne katastrofe koje su se u međuvremenu ostvarile.


Na primer, upozorio je na erupciju vulkana Mon Pele 1902., na zemljotres u San Francisku 1906., predvideo je katastrofu Titanika 1912. i erupciju Vezuva 1944.

Prirodno, tako veliki prorok nije mogao da ne predvidi dva svetska rata koja su zahvatila svet. Osim što ih je predvideo sa velikom preciznošću, mnogo važnije jeste to što je upozorio na treći.

Potencijalni treći rat nazvao je najgorim i najbržim. Posle ovog svetskog sukoba, svet će, rekao je, postati potpuno drugačiji, a odnos snaga na političkoj mapi planete zauvek će se promeniti.

Prema njegovim rečima, Rusija će zauzeti Tursku i Iran, a Kina će okupirati Indiju. Sjedinjene Države, kao i obično, neće biti umešane u direktne konfrontacije, ali će se najverovatnije baviti i pomaganjem i posredovanjem. Pored vojnih sukoba, rat će pratiti i prirodne katastrofe.

Prorok je rekao da sve ovo treba očekivati na leto, ali u kojoj godini – nije naznačio.

Ljudi se mogu samo nadati da će se ova predviđanja pokazati kao greška. U suprotnom, svet će se suočiti sa nezavidnom budućnošću.

Webtribune.rs