in

PROVOKATIVNE LEPOTICE KOJE SU POSTALE HIT NA BALKANU Dok su Zvezda i Tirana igrali meč svi su gledali u njih, a poznato da vole da objaljuju vrele fotografije u BIKINIJU /FOTO/

Zanosne albanske novinarke bile definitivno su ostavile najjači utisak na stadionu u Tirani.

Crvena zvezda je uz dosta muke izborila plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je na neugodnom gostovanju u Albaniji savladala Tiranu rezultatom 1:0.

Navijači nisu imali priliku da uživaju u dobrom fudbalu. Igrači Zvezde nisu blistali, igra crveno-belih nije bila na prepoznatljivom nivou, ali su uspeli da ostvare cilj i u Beograd se vrate sa pobedom.

Na stadionu nije zabeležen incident. Istina, utakmica se igrala bez prisustva publike, a organizatori su se potrudili da sve na terenu prođe u najboljem redu. Učesnike meča mogle su da isprovociraju samo provokativne albanske novinarke, koje su žarile i palile po tribinama stadiona u Tirani.

Srećnici koji su se zatekli sinoć na stadionu imali su priliku da uživaju u prizoru. Provokativne novinarke iz Albanije rasplamsavale su mušku maštu na tribinama. Možda su upravo one razlog zbog kog su igrači Zvezde delovali dekoncentrisano tokom većeg dela meča. Ako je tako, razumemo ih u potpunosti…

VIDEO: Sportistkinja postala glumica za odrasle