in

Raščupana kosa, VELIKE NAOČARE I MASKA

Pop zvezda Britni Spirs uslikana je posle dužeg vremena u javnosti, i to dok je uživala na plaži u Malibuu u opuštenom izdanju. Ona je šetala po plaži, sunčala se u bikiniju sa zmijskim printom, ali i radila vežbe.

Foto: Profimedia

Britni Spirs

Britni je, po svemu sudeći, odlučila da poradi na tome da telo vrati u nekadašnju formu, budući da mnogi komentarišu da je dobila kilograme viška. Pevačica ni na plaži nije skidala zaštitnu masku, kosu je vezala u punđu, a nosila je i naočare za sunce.

Dok je radila vežbe, društvo joj je pravio kućni ljubimac, dok njenog dečka Sema Ašgarija nije bilo ni na vidiku.

Podsetimo, pevačica se nedavno uz pomoć advokata upustila u sudski proces tokom kog će se boriti da se oslobodi starateljstva koje nad njom godinama ima njen otac Džejmi Spirs.

Suđenje je počelo, a ono što niko nije očekivao je izjava njenog advokata Sema Ingama, koji je njeno mentalno stanje uporedio sa pacijentom u komi.

Britni Spirs

Foto: Profimedia

Britni Spirs

Prema pisanju stranih medija, advokat je na sudu rekao da Britni nije sposobna da razume kakve dokumente potpisuje. Tokom suđenja, advokat je tražio da Britni ima pravo na njegovu stručnu pomoć pri potpisivanju svih važnih dokumenata. Zahtev za ovim postupkom podnet je kako bi se barem donekle ograničila apsolutna vlast Britninog oca nad njenim životom.

VIDEO: Britni Spirs