in

ROMANA DOBILA PONUDU DA ZA 100.000 EVRA UĐE U RIJALITI Ovo su detalji njenog dolaska u Zadrugu, izneće sve o SKANDALU o kome je brujao region

Pevačica Romana Panić je navodno nedavno prihvatila ponudu produkcije da za 100.000 evra uđe u rijaliti, u kojem će, između ostalog, ispričati kako je završila iza rešetaka.

Foto: M. Ilić / RAS Srbija

Romana foto M Ilic

Romana je, kako navodi izvor za “Alo!” dobila ovu ponudu čim je kročila iz Australije u Srbiju.

“U prvi mah nije želela ni da sasluša poslovnu ponudu, koja je, doduše, bila znatno manja od ove poslednje koju je nedavno prihvatila, a koja doseže neverovatnih 100.000 evra. Za taj novac je pristala i da ispriča sve detalje pljačke i hapšenja”, ispričao je izvor blizak pevačici za gorepomenuti list.

Kako se dalje navodi, Panićeva je navodno nekoliko puta odlazila na ružičastu televiziju i tajno se sastajala sa glavnim producentima i svaki put je imala nove zahteve, a tek nedavno je navodno uspela da se nagodi.

“Prvo su joj nudili znatno manji honorar, ali ona nije želela ni da čuje. Osim što je podigla sebi cenu za neverovatnih 100.000 evra, zahtevala je i da ne bude svih devet meseci u rijalitiju, već da ostane maksimalno pet”, ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da je imala još neke zahteve.

“Tražila je frizera jednom nedeljno, kao i da ne bude kažnjavana ako spava duže od ostalih zadrugara. Da joj se ne oduzimaju honorari i da deo novca dobije na ruke, pred sam ulazak u rijaliti”, ispričao je izvor.

Romana Panić bi navodno trebalo da se useli pred Novu godinu.

Podsećanja radi, Romana i njen verenik su početkom ove godine, u australijskom gradu Brizbejnu, izvršili krivično delo pljačka bankomata, čime su protivpravno prisvojili na desetine hiljada evra. Oboje su uhapšeni u policijskoj akciji, a nakon što su nekoliko meseci proveli u tamošnjem zatvoru, nedavno su izručeni našoj zemlji.

VIDEO: Romana Panić