in

ROMANIN DEČKO SE KRIJE U NJENOM STANU Uhvatili smo je na terasi, a kad je izašla iz zgrade

Pevačica se nedavno vratila sa putovanja u stan na Voždovcu, a kako saznajemo, sa njom provodi vreme i partner sa kojim je u Australiji završila iza rešetaka. I dok smo nju uslikali na balkonu i ispred zgrade, deluje da on baš ne želi da se pojavljuje u javnosti, te pokušava da sakrije da boravi u Beogradu.

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Romana Panić

Čim je puštena iz zatvora u Australiji Romana se zaputila u našu prestonicu, a nakon toga, kako bi izbegla medije i prepoznavanja na ulici, otišla je kod porodice u Bosnu, u rodnu Banja Luku. Međutim, kako saznajemo, u Beograd se vratila kako bi sačekala dečka Filipa, sa kojim je čak u međuvremenu skoknula do crnogorskog primorja na nekoliko dana, pa sada zajedno borave u njenom stanu.

– Filip se nešto ne eksponira i baš se trudi da izbegne medije, a otkako je došao u Srbiju ne odvaja se od Romane. Svaki dan su zajedno i on je kod nje u stanu, iako to malo ko zna – otkriva naš izvor.

Tragom naših informacija otišli smo u kraj prestonice u kojem Romana ima stan, a čim smo stigli pevačicu smo ugledali na balkonu, kako uživa u podnevnom suncu. Sišla je i ispred zgrade, pa nas izrevoltirano upitala zašto je fotografišemo i poručila da čeka “pravi trenutak” da ispriča svoju stranu priče.

Romana Panić

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Romana Panić

– Čekam da se sve sklopi i da svima otkrijem moju stranu priče. Još uvek nisam spremna da to uradim. Za sada se zna samo jedna strana priče – rekla je ona, a na pitanja o Filipu je mudro ćutala, i nije negirala naše navode da se on u tom trenutku nalazi u njenom stanu.

Romana Panić

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Romana Panić

Pevačica se ubrzo vratila u svoj dom, dok se njen izabranik ni naredni period nije pojavljivao, kako bi izbegao našu ekipu.

Podsetimo, sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svedoka, prepiske iz telefona pevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično delo, što su oni i učinili, pravdajući se da su ostali bez novca u Australiji, gde su došli pre pandemije. U zatvoru je Romana bila do 1. avgusta, nakon čega je smeštana u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. avgusta. Prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je krimi-par koristio za pljačku bankomata – uređaj za “skiming”, kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabeleženi s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

– Bilo je toliko sofisticirano da uređaji na dva bankomata nisu otkriveni duže vreme – objasnio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

VIDEO: Romana Panić se osušila