in

AU! CEO HOLIVUD NA NOGAMA ZBOG KRALJEVSKE PORODICE: Bijonse podržala Megan: “Hvala ti na hrabrosti”

Bijons i Megan Markl, Foto: Profimedia

Nakon što je objavljen šokantni intervju Opre Vinfri s princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, oglasila se poznata pevačica Bijonse, koja je pružila podršku vojvotkinji od Saseksa.

Bijons
foto: Profimedia

Pevačica je na svojoj veb stranici uputila reči podrške za Megan, uz njihove zajedničke fotografije, koje su nastale na premijeri animiranog filma “Kralj lavova” 2019. godine, u Londonu.

– Hvala ti Megan na tvojoj hrabrosti i vodstvu. Svi smo ojačani i inspirisani zbog tebe.

Na ovoj premijeri vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imali su priliku da upoznaju brojne glumačke zvezde koje su glavnim likovima u filmu pozajmile svoje glasove. Među njima, Megan je upoznala muzičku divu Bijonse, koja u filmu pozajmljuje glas lavici Nali, kao i Bijonsinog supruga, repera Džej Zija. Njih dve srdačno su se zagrlile i kratko popričale tada.

Bijons
foto: Profimedia

Megan je za taj događaj obukla crnu haljinu dugih, prozirnih rukava koju potpisuje dizajner Džejson Vu. Odevnu kombinaciju upotpunila je crnim cipelama na petu i torbicom marke Guči u istoj boji, dok je princ Hari na premijeru stigao u klasičnom crnom odelu i beloj košulji, a nosio je i crnu leptir mašnu.

(Espreso / Nova S)