in

Bila je sa sinom čuvenog člana PINK PANTER bande, sada ima novu simpatiju!

Foto: Kurir tv printscreen

Pevačica Angelina bila je gošća današnjeg izdanja emisije “Puls Srbije” na Kurir televiziji i tom prilikom pričala je o novoj pesmi “Dah po dah”:

– Ide super, zadovoljna sam, sve ide svojim tokom. Znam da nije momenat za izbacivanje, olakšavajuća okolnost mi je što sam sama autor, uspeli smo i spot da odradimo. Svako je sve radio, sami smo pravili scenografiju. Uspeli smo da snimimo spot za pet sati. Odlučila sam da ako nemam trošak za studio, da iznenadim publiku pesmom u ovo nevreme. Komentari su lepi, ja nemam hejtere. Imam manje komentara, ali su lepi. Možda bih trebalo da šokiram da ih bude više. Dah, po dah sve će proći to je kao motivaciona poruka za ovo vreme Spot je kao ženska banda, ispalo je kao slatka kupus salata. – rekla je pevačica.

Olivera Ćirković
foto: printscreen

Angelina je progovorila o vezi sa sinom Olivere Ćirković, članice krimi grupe Pink Panteri i otkrila je svoj trenutni emotivni status.

– Bili smo dve godine u vezi, prekinuli smo pre pola godine, život ide dalje. Sada sam sama, imam simpatiju ali videćemo.

Pevačica je otkrila kako se nosi sa slavom:

– Potpuno se normalno ponašam, zaista mi prija, znači mi svaka potvrda o mom radu, i kad ljudi žele da pričaju, da se slikaju, ostala sam sa dve noge na zemlji.

(Espreso/Kurir)