in

Bila je VELIKA KNEZOVA LJUBAV, priča će Vas raznežiti!

Nenad Knežević Knez i Nina, Foto: Damir Dervišagić

Pevač Nenad Knežević Knez je 2013. stavio tačku na 17 godina dug brak sa prvom suprugom Ninom, a nakon tog kraha pronašao je “novu ljubav”.

Upoznali su se još više od dvadeset pet godina na jednom Knezovom nastupu u Parizu, u kojem je Tatjana, rodom iz Paraćina, živela i radila čak 35 godina. Tada nije bilo povoljnih okolnosti kako bi njihova romansa započela, te je svako nastavio svojim putem. Sudbina je odredila da se njih dvoje ne vide narednih dvadeset godina, oboje su nastavili dalje i dobili po dve ćerke.

Međutim, pre nekoliko godina godina, u maju, usledio je sudbonosan susret.

Nenad Knežević Knez
foto: Damir Dervišagić

– Videli smo se u Paraćinu, prišla sam Nenadu i pitala ga da li me se seća. Rekla sam mu da smo se upoznali u Parizu pre dvadeset godina i da sam mu tada otkrila da me tamo zovu Tina, a on je tada odgovorio da baš pravi pesmu koja se zove „Tina bambina“. Bio je malo zamišljen, ali je odgovorio da se seća tog trenutka – rekla je Tatjana, a Knez potvrđuje da je zaista bilo tako.

– Setio sam se, naravno, presudno je bilo to „Tina“ a i koncertna hala u kojoj smo se upoznali koja je nezaboravna. Imam fotografsko pamćenje. Tada je bila izuzetno zgodna, kao i danas – kroz osmeh je dodao Nenad.

Nakon toga njihova romansa je započela, a i danas uživaju u harmoničnoj vezi.

(Espreso / Blic)