in

Britni Spirs zaslužuje NORMALAN ŽIVOT!

Paris Hilton, Foto: Dragan Kadić

Bogata naslednica oglasila se pa podržala svoju prijateljicu, s kojom je ruku pod ruku svojevremeno „izlazila na crtu” kako paparaco fotografima, tako i javnosti koja ih nije štedela.

Neprijatno iznenađena Paris Hilton, na čitavi situaciju u kojoj se pevačica Britni Spirs nalazi, imala je za tamošnje medije da kaže samo da „to nije fer”, nakon što je „Framing Britney Spears” ugledao svetlost dana, pa „dolio ulje na vatru” u okviru pokreta „Free Britney”. Naslednica lanca „Hilton-a” smatra da njenu prijateljicu tretiraju kao derište otkako joj je „oduzeta sva kontrola nad životom i predata u ruke njenog oca”, Džejmija Spirsa.

Paris Hilton
foto: Dragan Kadić

Britni, inače, već više od decenije ne raspolaže svojom imovinom, već to čini njen otac. Te kontrole, naime, fanovi pre svega pokušavaju da liše Džejmija i „oslobode Britni” spomenutim „Free Britney” pokretom.

– Stvarno je tretiraju kao da je mala – prokomentarisala je u svom podkastu „This is Paris”: A ona je divna devojka, žena, s toliko duše. Ne mogu ni da zamislim kako je živti pod tolikom kontrolom – dodala je, napominjući koliko Britni radi i trudi se, te slaže uspehe.

(Espreso / 24Sedam)