in

Izgleda BRUTALNO za svoje godine! (FOTO)

Zlatan Ibrahimović, Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović (39) nedavno je bio glavna zvezda Sanrema gde je na binu izašao uz pesmu Nade Topčagić “Jutro je”, zbog čega je pevačica iznela niz pohvala na njegov račun u svim domaćim medijima govorivši da ju je “vratio u život”.

Iako se o Zlatanovoj brilijantnoj karijeri mnogo zna, fudbaler se trudi da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, te i da suprugu i decu ne eksponira previše.

Zlatan Ibrahimović
foto: Profimedia

Ipak, Zlatanova životna saputnica i nekadašnja manekenka Helena Seger je oduvek pod budnim okom interesovanja medija širom sveta, a njen atraktivan izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Helena se do ljubavi sa Ibrahimovićem uspešno bavila manekenstvom, a karijeru je završila kada su dobili dva sina Maksimilijana i Vinsenta, te se potpuno posvetila porodici i povukla iz javnosti.

Zlatan Ibrahimović
foto: Profimedia

Profile na društvenim mrežama nema, a u jednom od retkih intervjua je govorila o upoznavanju sa fudbalerom:

“Zagradio je svojim Ferarijem moj Mercedes, a videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat, uopšte mi se nije svideo. Bila sam loše raspoložena i drala sam se na njega, a mislim da mu se to svidelo”, ispričala je ona.

Helena je 11 godina starija od Zlatana, ali izgleda kao “bomba” – pogledajte je!

(Espreso)