in

Iznela lični stav o korona virusu!

Sandra Perović, Foto: RTS printscreen

Voditeljka Radio televizije Srbije i filmska kritičarka, Sandra Perović, vakcinisala se “Fajzer” vakicinom. Ističe da na poslu stalno nosi masku.

– Nakon konsultacija i dilema koje sam imala, odabrala sam Pfizer iz razloga što je način na koji je napravljena nešto što će biti budućnost kada je reč o vakcinama. Uz to pročitala sam i prateću dokumentaciju koja je transparentna i svakome dostupna – priča za TV lice Sandra Perović i otkriva da se nije dvoumila kada je u pitanju vakcinacija.

Sandra Perović
foto: Vladimir Šporčić

– Ni jednog trenutka nisam imala dilemu da li ću to učiniti ili ne. Od početka pandemije mi je jasno da je reč o ozbiljnoj i teškoj bolesti na koju niko nije imun i još prošlog marta sam razmišljala u pravcu kada će vakcina biti napravljena i kada će biti dostupna. Odgovornost prema sebi i svom zdravlju je nešto što je neprikosnoveno – iskreno priča Sandra koja ima veliki broj antitela:

– Svakodnevno pratim i slušam savete stručnjaka. Kako je preporučeno za vakcinu koju sam odabrala analizu antitela sam uradila dve nedelje nakon dobijene druge doze. Pridržavala sam se svih preporuka i pre vakcinacije i nakon dobijanja prve i druge doze – minimum kontakata, nošenje maske, dobra ishrana, redovan san, manje stresa. Rezultat je bio ohrabrujući i vratio mi je veru u koliko toliko normalan život u teškim i neizvesnim vremenima. Međutim i dalje se pridržavam svih preporučenih mera – kaže Sandra.

(Espreso / Blic)