in

Jedno je vezano za PRVU LJUBAV njenog muža, a drugo za AMERIKU!

Jana Todorović, Foto: printscreen

Pevačica Jana Todorović već 26 godina uživa u srećnom braku sa suprugom Ivanom Todorovićem, a iz njihove ljubavi rodila se naslednica kojoj su dali veoma neobično ime Kristina Džulijen. Ono što malo ko zna jeste zašto se Janina mezimica zove baš tako.

Jana je izgovorila sudbonosno da 1995. godine, a 2. novembra 2006. pevačica porodila u Las Vegasu i rodila ćerku kojoj su dali ime Kristina Džulijen Todorović, a iza njenog neobičnog imena krije se zanimljiva priča.

Naime, pevačica je jednom prilikom ispričala kako su ona i suprug odlučili da ćerki daju ova dva imena.

– Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu – dodala je uz osmeh pevačica.

Inače, većinu naših javnih ličnosti život u mladosti nije mazio, te je tako i Janin put do zvezda bio poplčan trnjem. Njeni roditeli su čak morali da prodaju traktor kako bi pevačici pomogli da uspe, a onda se njen život promenio kada je upoznala svoju srodnu dušu.

Kako je i sama uvek isticala, on je bio taj koji joj je mnogo pomagao u karijeri i trudio se da pokaže svima koliko je talentovana.

Bonus video:

(Espreso)