in

Još uvek ih nije video, jedva čeka prvi susret!

Vuk Mob, Foto: instagram printscreen

Reper i bivši učesnik rijalitija ”Zadruga” Vuk Mob jutros je postao tata, a njegova verenica Olivera rodila je devojčicu, kojoj su odlučili da daju ime Teona.

Nakon što se Olivera oglasila nakon porođaja na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom objavila prvu fotografiju malene Teone, za Pink.rs se oglasio i Vuk Mob, koji nam je otkrio da je poslednjih nekoliko dana strahovao da li će sve biti u redu, budući da je Olja već premašila termin i bila u desetom mesecu. Takođe, kako kaže, još ne može da vidi bebu i Oliveru zbog situacije sa korona virusom, te željno iščekuje dan kad će svo troje biti na okupu u njihovom domu.

Vuk Mob
foto: instagramscreen

– Ja sam očekivao da će to biti još ranije, jer je Olja već uveliko ušla u deseti mesec, premašila je termin, treći, četvrti dan u desetom mesecu se porodila. Malo sam se zabrinuo za bebu, da li će sve biti u najboljem redu, ali na kraju je sve ispalo super. Olja i beba su dobro, žao mi je samo što ne mogu još da ih vidim uživo, ne dopuštaju nam zbog korone. Video sam ih samo preko video-poziva – rekao je reper i dodao:

– Mislim da još nisam svestan da je Teona konačno došla na svet, biću tek kad ih budem video. Jedva čekam. Verovatno će to biti moguće tek u subotu, kad bi trebalo i da Olja i beba izađu iz porodilišta, ali još ništa nije sigurno. Što se tiče proslave, videćemo kada će biti zbog ove situacije, svakako ćemo nekom prilikom da obeležimo rođenje ćerkice – poručio je Vuk Mob.

(Espreso / Alo)