in

Kad čujete razlog, RAZUMEĆETE JE POTPUNO!

Eva Mendez na vrhuncu slave, Foto: Profimedia

Eva Mendez (47) je bila poznata kao jedna od najlepših žena, ali pre pet godina povukla se iz javnosti i potpuno posvetila majčinstvu i prestala da snima filmove.

Mendez je supruga, takođe poznatog glumca Ryana Goslinga (40) upoznala na snimanju filma “Gresi očeva” 2011. godine, a par se kasnije venčao u strogoj tajnosti i nitko ne zna kada i gde.

Prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je pre pet godina, u 42. godini života, a dje godine kasnije i ćerku Amandu.

Evina karijera počela je nakon što se devedesetih pojavila u spotovima Vila Smita i Pet Shop Boysa, gde su je zapazili agenti i vrlo brzo je počela da dobija filmske uloge.

Prvi film u kojem je glumila bio je horor iz 1998. godine “Deca kukuruza 5: Polja užasa”, a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima “Hitch”, “Prebrzi i prežestoki”, “Ghost Rider” i “Gresi očeva”, gde je upoznala supruga.

Eva je nakon rođenja prve ćerkice odlučila da će se potpuno posvetiti porodici i vlastitoj modnoj liniji, a u retkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz glume, u nekoliko navrata je naglasila da uživa u majčinstvu. Čini se da ovu slavnu lepoticu na filmskim platnima ipak više nećemo gledati.
 

Bonus video:

(Espreso/Večernji.hr)