in

Kaja će zarađivaće MILIONE od toga!

Kaja Ostojić, Foto: Instagram printscreen

Popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić uskoro pokreće novi biznis.

Kaja planira da se bavi trgovinom nekretninama, jer zbog pandemije ne može da nastupa.

Ona će, kako je rečeno, uložiti veliki novac u kupovinu stanova u izgradnji našem glavnom gradu, a potom će ih, kada se izgrade, prodavati po daleko višim cenama. Pevačica će samo od jedne nekretnine, moći da zaradi nekoliko desetina hiljada evra.

Kaja Ostojić
foto: Instagram printscreen

Kaja je potvrdila ove informacije:

„Privlači me trgovina nekretninama, motam se tu na tom polju pomalo. Sada cveta tržište nekretnina, veća potražnja, nego ponuda. Verovatno ću uzeti neki stan u izgradnji, pa ga preprodati nakon što se izgradi. Ume da bude lepa zarada od toga“, rekla je Kaja.

Pevačica trenutno boravi sa izabranikom, fudbalerom Mateom Pavlovićem, u Francuskoj, gde je na snazi policijski čas zbog epidemije koronavirusa. Ona je otkrila kako izgleda život u ovoj zemlji.

„Izolovani smo, ovde je od 18 časova policijski čas, užasno je. Što si do tada radio, radio si. Ništa ne radi, ni restorani, ni klubovi, ni barovi. Kada odeš u prodavnicu da kupiš neku garderobu ne smeš da je probaš, kabine su zatvorene. Možeš samo da je opipaš. Sa vakcinacijom su jako spori, vakcine niko nigde ni pominje. Trenutno je najbolje mesto za život Srbija! Planiram da se vakcinišem čim dođem u Srbiju“, rekla je Kaja, koja vreme u izolaciji provodi tako što se bavi sobom.

Kaja Ostojić
foto: Instagram printscreen

„Kuvam više puta dnevno, treniram. Od kako smo zatvoreni na posebnom sam režimu ishrane, izbacila sam alkohol, ne pijem ni vino, ništa. Bavim se sobom temeljno“, priznaje Ostojićeva.

Na pitanje da li joj predstavlja problem to što ne konzumira alkohol odgovorila je:

„Nisam ja nikada mnogo pila, čašu vina, dve uveče, ali kad skroz izbaciš alkohol to stvarno da baš dobre rezultate“.

Kaja Ostojić nove pesme u ovom periodu ne planira da snima jer je, kako kaže, totalno demotivisana.

Bonus video:

(Espreso / Objektiv)