in

KONTROVERZNA PEVAČICA JAVNO PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM, A SADA ŽELI I LEGALNO: Spominje MILIONSKU ZARADU!

Transseksualna zvezda Elektra Elit, nakon sto je priznala da se bavi najstarijem zanatom, ponovo je šokirala svojom izjavom.

Ona je izjavila da prostituciju treba legalizovati i u Srbiji, ali da svaka prostitutka mora da plaća državi porez koji ne bi bio mali.

foto: Printscreen

“Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad na crno i ne sme da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare posle, odnosno milioni evra na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutka i elitne prostitutke”, rekla je transrodna pevačica, kojoj je primaran posao nastariji zanat o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila.

“U Švajcarskoj se plaća porez jer se tako dobija mogućnost socijalnog zdravstvenog osiguranja i raznih pomoći drugih organizacija. Radi se o fer plej varijanti, kao i o paušalnom porezu pošto niko ne može da uđe u sistem koliko je prostitutku zaradila zato svaka ima paušalni porez da prijavi koliko je napravila u roku od mesec dana”, dodala je ona.

(Espreso)