in

Mnogi tvrde da ispod haljine nije imala ni GAĆE!

Pevač Džastin Biber (27) i njegova supruga – manekenka Hejli Biber (24) odlučili su da u ponedeljak uveče izađu u jedan od poznatih holivudskih restorana nakon nebrojenih meseci provedenih u karantinu.

foto: Profimedia

Dali su sebi oduška, pa su se i tip top sredili. Kao za modnu reviju.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Zahvaljujući hordi obožavalaca i paparaca, pločnik se na trenutak zaista pretvorio u njihovu malu modnu pistu, ali sve oči bile su uprte u atraktivnu Hejli.

Naime, lepa manekenka pokazala je duge noge noseći bež jaknu najmanje pet prevelikih veličina (a možda ju je, na primer, pozajmila od supruga). Ali veličina haljine nije bila u fokusu. Iako … njena dužina sigurno jeste.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Malo ko je mogao da skrene pogled sa Hejlinih nogu, jer su mnogi verovali da zanosni model ispod čudne haljine-jakne uopšte ne nosi ništa.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Međutim, detaljnija analiza paparaco fotografija pokazuje da je Biberova supruga nosila mini haljinu, ali – u boji kože, pa ne bi trebalo kriviti one koji su je zurili jer je haljina bila gotovo nevidljiva.

Kompletan stajling upotpunila je ova milenijumska modna ikona sa belim sandalama sa visokom potpeticom.

Džastin se, pak, odlučio za malo ležerniju odevnu kombinaciju, ali ga gotovo niko nije primetio pored tako atraktivne supruge.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Ipak, njegova nestašna frizura i dalje izaziva razne komentare i reakcije.

Džastin Biber
foto: Profimedia

(Espreso)