in

Njegova verenica je zanosna PLAVUŠA, a venčanje će biti GLAMUROZNO!

Pevač Nenad Knežević Knez već dugo je u vezi sa Tatjanom Tat, a njih dvoje su sada progovorili o svojoj ljubavi i planovima za budućnost.

“Petog maja biće devet godina kako smo zajedno, vreme prolazi meteorskom brzinom. I dalje nam je predivno, uživamo u svakom zajedničkom danu, srećni smo i zaljubljeni”, rekao je Knez za Story.

“Naša veza svakako napreduje, a papir bi taj napredak samo ozvaničio, što nam je sekundarna stvar. Venčanje će biti održano, a voleli bismo da u organizaciji te ceremonije budemo originalni i da to bude nešto što ćemo pamtiti. Sam čin ne vidimo kao nešto što mora da se odradi, već zaista hoćemo da mu se posvetimo”, dodao je on za pomenuti medij.

“Prioritet nam je da se venčamo u Parizu, gde bismo napravili građansko venčanje, ali pandemija nas je malo poremetila. Takođe, osuđivali su nas u nekim medijima jer su tu namereu protumačili kao bahatu. Želja nam je da to organizujemo za nas i naše prijatelje, a to što želimo da gosti uživaju kako dolikuje, naša je stvar. Mi smo hednosti i umemo da dočekamo i ispratimo svoje goste”, rekla je Tatjana za Story.

(Espreso/Story)