in

NOVI ESTRADNI RAT! GAZDA PAJA ISPROZIVAO KOLEGU ZBOG KONCERTA: Fanovi ostali u ŠOKU!

Gazda Paja, Foto: instagramscreen

Reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, javno je ismejao pevača Dženana Lončarevića, koji je zakazao dva koncerta u Kombank dvorani, i to u jeku pandemije koronavirusa, kada je svaki dan u prestonici sve veći broj zaraženih osoba.

Da li se Paji ne sviđa Dženanov opus ili mu je zasmetalo što organizuje koncerte u toku korone, tek Bošković je najpre podelio sa svojim pratiocima privatnu poruku iz svog dm-a, na kome mu jedna devojka šalju fotografiju sa kartama za Lončarevićev koncert. Kako ona očigledno nema pratioca za koncert, pozvala je repera da joj se pridruži, međutim, njemu se ova ideja uopšte nije svidela.

– Ljudi mi šalju jaja, aj sa nama – napisao je Paja, uz emotikon čoveka koji se udara šakom o glavu zbog sramote. Ovo Paji nije bilo dovoljno, pa je uskoro postavio i svoju sliku, na kojoj unezvereno i sa sažaljenjem gleda ka nekome. – Kad me pozovu na Dženanov koncert – glasio je opis.

Na kraju je postavio i skrinšot najave za akustik koncert svog kolege, ali i odgovor na Dženanovu izjavu kojom poziva svoje fanove na nastup. – Nadam se da ćemo gitarskim žicama i tonovima, raspaliti dobru atmosferu kao nekada- glasi Lončarevićev poziv. – Hoće neko na Dženana, čujem da će raspaliti dobru atmosferu! – završio je Paja. Ova prozivka oduševila je reperove fanove na Tviteru, gde su se komentari samo nizali jedan za drugim.

(Espreso / Kurir)