in

OD HOSTESE DO BOGATAŠICE! Nakon udaje za milionera, srpkinja živi kao princeza:Krpice, brza kola ima čak i DVORAC!

Foto: instagram printscreen

Influenserka Milica Polskaja svojim intrigantnim privatnim životom ne ostavlja ravnodušnim pratioce na svim društvenim mrežama. Danas je udata za Kazahstanca i sa njim ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Njen život iz snova se vrtoglavo menja kada iz Srbije odlazi u Dubai da radi kao hostesa. Ona je u nedavnoj ispovesti za “Blic” otkrila detalje svog života.

– Studirala sam državni Pravni fakultet dve godine. Na početku sam bila na budžetu, dok sam u trećoj morala da pređem na samofinansiranje. Rešila sam da zaradim novac sama za školovanje i tako sam krenula u Dubai. Prvi put sam otišla na letovanje, a kasnije i da radim. Potpisala sam ugovor preko mejla, imala onlajn intervju preko “Skajpa” i dobila posao hostese. Kartu i smeštaj mi je na početku obezbedila kompanija. Kasnije sam unapređena i prešla sam da radim kao PR jednog poznatog kluba – započela je razgovor Polskaja za “Blic”, a onda otkrila kako je došlo do famoznog susreta sa suprugom Kazahstancem kojeg ne želi da otkriva u javnosti.

– Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo i pred kraj on, moj sadašnji muž, pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu. Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu “ona će meni da rodi sina” – govori ona, a ostatak je po svemu sudeći istorija.

Kako ističe kod njega ju je najviše osvojio osmeh i prelepe plave oči. Iako se spekuliše da je on milijarder, Milica tvrdi suprotno.

– U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju fabriku i to je sve što želim o tome da kažem. Želim da zadržim našu privatnost – govori influenserka koja je ugradila silikone u grudi, smanjila nos i usne popunila hijaluronom.

(Espreso/Blic)