in

Oni su velike zvezde u njihovoj ZEMLJI!

Marija Šerifović pobedila je 2007. na Evroviziji sa pesmom „Molitva”, koja se slušala širom Evrope i sveta, a sad je ova numera, i to na srpskom, otpevana u Južnoj Koreji.

Poznata grupa iz Južne Koreje Edel Reinklang, tokom nastupa u najgledanijem muzičkom takmičenju na nacionalnoj televiziji, otpevala je upravo „Molitvu”. Marija Šerifović je na svom Instagramu podelila ovaj video, a u njen inboks stigle su reakcije od članova benda.

“Hvala ti što si nam pre svega odgovorila. Tvoja pesma je sjajna i to je jedna od mojih omiljenih pesama”, napisao je Mariji jedan od članova benda.

foto: Printscreen

Pozvali smo i jedinu srpsku evrovizijsku pobednicu, koja nije krila oduševljenje ovim nastupom, a po svemu sudeći, ovde nije kraj.

“Malo je reći da sam oduševljena kako su oni to izveli, i to na čistom srpskom jeziku. Oni su velike zvezde u Južnoj Koreji i sinoć smo se dopisivali, a epilog svega je međunarodna saradnja (smeh). Čim se situacija u svetu malo stabilizuje, snimićemo zajedno novu verziju „Molitve”, poručila je pop zvezda iz Amerike, gde poslednjih dana uživa i vreme provodi s malom Minjom i njenom porodicom, koja takođe boravi u Los Anđelesu zbog Minjine terapije.

(Espreso/Objektiv)