in

OTAC NAŠE POZNATE GLUMICE JE BIO HOMOSE*SUALAC? Eva Ras otkrila šokantne detalje o PORODICI, nakon majčine smrti…

Životna priča glumice Eve Ras nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te mnoge podseća na zaplet nekog filma.

Kako je jednom prilikom sama glumica ispričala, njen otac bio je homoseksualac, a brak sa njenom majkom služio mu je kao paravan.

– Otac i majka su se razveli pre nego što sam se ja razvela. Moj otac otac Robert se oženio mojom majkom Marijom da bi mogao da bude oženjen čovek i da niko ne postavlja pitanje da je on homoseksualac. Jer, četrdesetih godina u prošlom veku, to je bilo strašno – rekla je ona svojevremeno za jedne naše novine.

foto: youtubescreen

– Viđala sam ga do 1943, dok nije otišao u Partizane, pa onda neko vreme nisam. Majka nikad nije htela da priča ružno o ocu iako ga je mrzela do kraja života. Proganjala ga je, kvarila mu je poznanstva, karijeru, sve gde je mogla da mu naudi. Htela je da mu se osveti jer ga je mnogo volela, bila je povređena što ju je ostavio, a on jadan nije mogao da živi u braku sa njom i rekao joj je zašto – nastavila je priču za pomenuti medij glumica.

– I znate šta se dogodilo? Mama je umrla 15. septembra 1986. godine u 71. godini, a otac, kada je čuo za to, počeo je da se opija iako dotad nikad nije pio. Sahranili smo ga 11. novembra iste godine. Bio je lekar i tačno je znao kako se od alkohola može umreti. Jednostavno, od griže savesti nije mogao da živi – ispričala je tada Eva.

(Espreso/Kurir/Alo)