in

Pevač je na kraju imao TRAGIČNU SUDBINU!

Pevač Zoran Šimša zasijao je na estradnom nebu 2000. godine . On se pojavio se na sceni ondašnje produkcije ZAM koja je pored Granda bila najuspešnija tih godina. Odmah je privukao pažnju ženskog pola svojim izgledom. Šarmantna pojava i mišićavo telo bilo je ono što je žene i devojke držalo prikovano za ekran kada su ga gledale.

Njegova pesma ”Milice” bila je slušana, a spot prepun provokativnih scena doprineo je da se o Šimši piše u svim novinama u to vreme. Album se odlično zavrteo, a Zoran je postao tražen na sve strane. Predviđali su mu uspešnu karijeru, a onda je 2018. sve to prekinuto tragičnim preokretom sudbine… Zoran je poginuo prilikom vožnje motora.

foto: youtubescreen

“Poginuo Ubljanin (50) u Crnoj Gori. Motorom udario u stenu i podlegao povredama Teško povređeni državljanin Srbije hitno je transportovan u Klinički centar Crne Gore, gde je podlegao povredama”, stajalo je u izveštaju koji je osvanuo toga dana na portalima. Niko tada nije naveo da je to folk pevač.

Njegova koleginica Ivana Šašić jedina se tada oprostila od njega na svojoj Fejsbuk stranici, dok su ga ostali zaboravili.

Tri godine kasnije, od njegove smrti, mnogi koji slušaju njegove pesme i dalje ne znaju da Šimša nije među živima, pa se u komentarima ispod spotova pitaju, gde je i šta radi Zoran Šimša.

https://www.youtube.com/watch?v=7AqZ4GA7sEs

(Espreso/Objektiv)