in

Pevačica je od MORBIDNE stvari napravila HIT NA INTERNETU!

Pevačica Milena Plavšić jedna je od najvećih fanova našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Ona ne propušta ni jedan njegov meč.

Ona je među prvima došla ispred Novakovog restorana, gde su se doček i žurka odigrali povodom toga što je Novak postao rekorder po broju nedelja (311) provedenih na prvom mestu ATP liste.

Ona nije krila svoje oduševljenje Đokovićevim uspehom i istakla je da po svaku cenu želi i lično da pozdravi Noleta, kao i da napravi zajednički selfi sa njim.

– Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam. Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene – ispričala je pevačica u dahu pevačica za domaće medije. 

Rečenica “posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene” je postala viralna na društvenim mrežama. Srbi ne prestaju da je dele svuda i da je preričavaju. Milena nam je svima navukla osmeh na lice.

Kako smo saznali pevačica je uspela da uđe u njegov restoran, i da se na brzinu uslika sa njim i tako ostvari svoju veliku želju.

(Espreso/M.S.)